Caserola De Porumb Mexicană
Caserola de porumb mexicană este o fără gluten și vegetarian farfurie. O porție conține 251 calorii, 7g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 24 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de brânză cheddar, conserve de roșii, porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scorul de 29%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Caserola De Porumb Mexicană, Caserola De Porumb Mexicană, și Caserola mexicană cu pâine de porumb.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Așezați crema de brânză și untul într-o farfurie de caserolă de 8x8 inci.
Se încălzește în cuptorul cu microunde la intervale de 2 minute până se topește; se amestecă până se omogenizează.
Amestecați fasolea neagră, roșiile, porumbul în stil Mexican și porumbul alb în amestecul de brânză cremă.
Coaceți caserola în cuptorul preîncălzit până la barbotare, aproximativ 20 de minute. Se amestecă 1/2 cană de brânză Cheddar în caserolă până se încorporează; se acoperă cu ardei jalapeno și restul de 1/2 cană de brânză Cheddar.
Coaceți până când toppingul de brânză se topește și se fierbe, încă 3 până la 5 minute.