Caserola De Pizza Consistentă
Caserola de Pizza consistentă este un fel principal mediteranean. Această rețetă servește 4. Pentru 99 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 335 calorii, 14g de proteine, și 16g de grăsime. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Un amestec de sos de roșii, pepperoni, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de super. Pâine De Pizza Consistentă, Pizza Consistentă Cu Crab, și Sos Consistent De Pizza Cu Vinete sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Gatiti macaroane conform indicatiilor pachetului. Între timp, într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită, ciupercile și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai este roz; scurgeți. Se amestecă sosul de roșii, pepperoni, măsline, zahăr, condimente italiene și piper.
Scurgeți macaroanele; adăugați la amestecul de carne.
Transferați la un 1-1 / 2-qt. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Se presară cu brânzeturi.
Se coace, neacoperit, la 350 CP timp de 20-25 minute sau până se încălzește. Sau înainte de coacere, acoperiți și congelați caserola timp de până la 3 luni.
Pentru a folosi caserola congelată: dezghețați la frigider peste noapte.
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de coacere.
Coaceți conform instrucțiunilor.