Caserola De Pizza Consistentă

Caserola De Pizza Consistentă
Caserola de Pizza consistentă este un fel principal mediteranean. Această rețetă servește 4. Pentru 99 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 335 calorii, 14g de proteine, și 16g de grăsime. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Un amestec de sos de roșii, pepperoni, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de super. Pâine De Pizza Consistentă, Pizza Consistentă Cu Crab, și Sos Consistent De Pizza Cu Vinete sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Gatiti macaroane conform indicatiilor pachetului. Între timp, într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită, ciupercile și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai este roz; scurgeți. Se amestecă sosul de roșii, pepperoni, măsline, zahăr, condimente italiene și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
Macaroane InelMacaroane Inel
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Scurgeți macaroanele; adăugați la amestecul de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Macaroane InelMacaroane Inel
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Transferați la un 1-1 / 2-qt. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Se presară cu brânzeturi.
5
Se coace, neacoperit, la 350 CP timp de 20-25 minute sau până se încălzește. Sau înainte de coacere, acoperiți și congelați caserola timp de până la 3 luni.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Pentru a folosi caserola congelată: dezghețați la frigider peste noapte.
7
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de coacere.
8
Coaceți conform instrucțiunilor.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Revista