Caserola De Pizza Consistentă

Caserola De Pizza Consistentă
Caserola de Pizza consistentă este un fel principal mediteranean. Această rețetă servește 4. Pentru 99 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 335 calorii, 14g de proteine, și 16g de grăsime. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Un amestec de sos de roșii, pepperoni, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de super. Pâine De Pizza Consistentă, Pizza Consistentă Cu Crab, și Sos Consistent De Pizza Cu Vinete sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Gatiti macaroane conform indicatiilor pachetului. Între timp, într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită, ciupercile și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai este roz; scurgeți. Se amestecă sosul de roșii, pepperoni, măsline, zahăr, condimente italiene și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
Cheddar Degresat RasCheddar Degresat Ras
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Scurgeți macaroanele; adăugați la amestecul de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Degresat RasCheddar Degresat Ras
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Transferați la un 1-1 / 2-qt. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4
Se presară cu brânzeturi.
5
Se coace, neacoperit, la 350 CP timp de 20-25 minute sau până se încălzește. Sau înainte de coacere, acoperiți și congelați caserola timp de până la 3 luni.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Pentru a folosi caserola congelată: dezghețați la frigider peste noapte.
7
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de coacere.
8
Coaceți conform instrucțiunilor.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Revista