Caserola de Pizza a iubitorului de carne

Caserola de Pizza a iubitorului de carne
Carne-iubitor de Pizza caserola ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 556 calorii. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ardei gras, ceapă, amestec de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma baconul, puteți urma acest fel principal cu Cataramă De Afine ca desert. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Caserola de Pizza a iubitorului de carne, Pizza iubitorului de carne, și Pizza iubitorului de carne pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 de metri pătrați F. Pulverizați caserola de 3 litri cu spray de gătit. Gatiti si scurgeti pastele conform indicatiilor de pe ambalaj folosind timpul minim de gatire. Reveniți la cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuptorCuptor
2
Între timp, în tigaie de 12 inci, gătiți și amestecați cârnații, ceapa, ardeiul gras și usturoiul la foc mediu-mare aproximativ 7 minute sau până când cârnații nu mai sunt roz și ceapa se înmoaie. Se amestecă sosul de pizza, slănina și pepperoni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Sos De PizzaSos De Pizza
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
CârnațiCârnați
UsturoiUsturoi
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se toarnă amestecul peste pastele fierte; se amestecă. Puneți jumătate din amestecul de paste (aproximativ 4 căni) în caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
4
Se presară cu 1 cană de brânză. Puneți amestecul de paste rămas deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
PastePaste
5
Coaceți 30 de minute; se acoperă cu 1 cană de brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Coaceți cu 5 până la 10 minute mai mult sau până când fierbinte și brânza este topită și spumoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate10
Revista