Caserola de pește a bunicii Ginger este o pescatarian garnitură. Această rețetă servește 35 și costă 19 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 21 calorii. 43 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de pâine de țară, piper, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 56 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tocană de vită cu ghimbir a bunicii, Bunica lui Jean ghimbir Snaps, și Tocană de vită cu ghimbir a bunicii.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie medie rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând des, până când începeți să se înmoaie, 4 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați vin, creșteți căldura la mare și gătiți, amestecând des, până când vinul este ușor redus, 2 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Așezați peștele deasupra cepei și presărați cimbru, sare și piper. Acoperiți bine tigaia cu folie; transferați la cuptor și coaceți timp de 12 minute.Aruncați pâinea cu restul de 2 lingurițe de ulei, boia și usturoi praf într-un castron mic. Descoperiți peștele; acoperiți cu amestecul de pâine și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Bomboane De Caracatiță Brite
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
Cireșe Confiate Suplimentare
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Coaceți, neacoperit, până când peștele este doar gătit, 8 până la 10 minute.
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.