Caserola de pește a bunicii Ginger este o pescatarian garnitură. Această rețetă servește 35 și costă 19 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 21 calorii. 43 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de pâine de țară, piper, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 56 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tocană de vită cu ghimbir a bunicii, Bunica lui Jean ghimbir Snaps, și Tocană de vită cu ghimbir a bunicii.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie medie rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând des, până când începeți să se înmoaie, 4 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați vin, creșteți căldura la mare și gătiți, amestecând des, până când vinul este ușor redus, 2 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Așezați peștele deasupra cepei și presărați cimbru, sare și piper. Acoperiți bine tigaia cu folie; transferați la cuptor și coaceți timp de 12 minute.Aruncați pâinea cu restul de 2 lingurițe de ulei, boia și usturoi praf într-un castron mic. Descoperiți peștele; acoperiți cu amestecul de pâine și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Bomboane De Caracatiță Brite
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, Opțional
6
Coaceți, neacoperit, până când peștele este doar gătit, 8 până la 10 minute.
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.