Pastan și caserola de miel (Pastitsio) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 586 calorii. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Un amestec de lapte, crenguțe de cimbru, ienibahar măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma nucșoara, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Caserola Grecească Pastitsio, Caserola Grecească Cu Tăiței (Pastitsio), și Pastitsio Grecesc Delicios {Stil Caserolă} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti ceapa in ulei intr-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu, amestecand frecvent, pana se inmoaie, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, 1 minut. Creșteți căldura la mare, apoi amestecați mielul și gătiți, amestecând ocazional și rupând orice bulgări cu o furculiță, până când carnea începe să se rumenească, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Miel
Carne
3
Între timp, scurgeți ambele cutii de roșii, rezervând suc și tocați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Suc
4
Se toarnă excesul de grăsime din tigaie, apoi se amestecă roșiile cu sucul lor, cimbru, condimente și 1 1/2 lingurițe de sare. Se fierbe la foc mic, parțial acoperit, până când s-a evaporat puțin lichid, dar sosul este încă umed, aproximativ 40 de minute. Aruncați cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Condimente
Suc
Sos
Cimbru
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
1
Topiți untul într-o oală medie grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Bateți în făină, apoi gătiți roux, șoptind frecvent, până devine auriu pal, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Între timp, încălziți laptele într-o cratiță medie grea până când este pe punctul de a fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Adăugați lapte în roux într-un flux, amestecând constant până când este foarte neted. Aduceți sosul la fiert la foc mediu, șoptind, apoi gătiți, șoptind, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Se ia de pe foc și se amestecă nucșoară, brânză și 1 lingură de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Nucșoară
Sare
6
Bateți ușor gălbenușurile într-un castron. Se amestecă treptat în 2 căni B-chamel, apoi se amestecă amestecul de gălbenușuri în restul B-chamel în cratiță. Acoperiți cu o rundă de hârtie de ceară unsă cu unt (partea untă în jos).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
Tigaie Cu Sos
Bateti
Bol
1
Preîncălziți cuptorul la 375 F cu suportul în mijloc. Gatiti ziti intr-o oala de paste cu apa sarata clocotita (3 linguri de sare pentru 6 litri de apa) pana la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Apă
Sare
Ziti
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Scurgeți pastele, apoi transferați-le într-un castron mare și amestecați 1 cană b8chamel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Aranjați o treime din paste pe lungime în 1 strat într-o tigaie mare (17 pe 11 inci) (aproximativ 2 inci adâncime).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4
Adăugați jumătate din sosul de carne (aproximativ 3 căni) în tigaia de copt, răspândind uniform peste paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Sos
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Faceți un alt strat de paste și acoperiți cu sosul de carne rămas, apoi aranjați pastele rămase deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Sos
Carne
6
Se întinde uniform B-ul rămas (aproximativ 6 căni) peste stratul superior de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Paste
7
Se amestecă împreună firimiturile de pâine și brânza și se presară uniform deasupra pastitsio.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Brânză
8
Coaceți până când firimiturile se rumenesc și sosul clocotește, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
* Sosul de carne se poate face cu 2 zile înainte de asamblarea pastitsio și răcit (acoperit odată răcit). Aduceți la temperatura camerei înainte de a utiliza în pastitsio. * Pastitsio poate fi copt cu 1 zi înainte și răcit (acoperit odată răcit). Reîncălziți într-un cuptor de 350 km f, acoperit, până la încălzire, aproximativ 45 de minute.