Caserola De Paste Vegetariene Cu Brânză
Caserola de paste vegetariene cu brânză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 589 calorii, 28G de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $2.39 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de oregano, usturoi, brânză gorgonzola și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 56%. Încercați Cheesy Vegetarian Paste Coace, Caserola De Paste Cu Brânză, și Caserola De Paste Pizza Cu Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați paste și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente; scurgere.
Turnați un pahar cu apă cu gheață peste paste pentru a opri gătitul, dar nu clătiți bine.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Înveliți o tigaie de sticlă de 9 x 13 cu ulei de măsline.
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare.
Adăugați ciuperci. Gatiti 2 minute apoi adaugati busuioc, oregano si usturoi si gatiti inca 1 minut.
Adăugați sosul în amestecul de ciuperci și amestecați.
Pentru a asambla, turnați suficient sos în fundul tigaiei pentru a acoperi.
Combinați sosul rămas și pastele.
Așezați o treime din tăiței sosiți deasupra sosului în tigaie. Se acoperă cu 1 cană de mozzarella și jumătate din gorgonzola. Repetați pentru un al doilea strat.
Puneți ultima treime din tăiței în tigaie și acoperiți cu ultimele 2 căni de mozzarella.
Coaceți timp de 30 până la 45 de minute sau până când brânza se rumeneste.