Caserola De Paste Kielbasa

Caserola De Paste Kielbasa
Caserola de Paste Kielbasa ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 1. O porție conține 4853 calorii, 203G de proteine, și 239g de grăsime. Pentru $14.28 pe portie, această rețetă acoperă 87% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți roșii înăbușite, oregano, ulei vegetal și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este perfect pentru Toamna. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare sunt Cheesy Kielbasa Paste Caserola (Congelator Prietenos!), Kielbasan și caserola de mazăre, și Kielbasan și caserola de piper.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați pastele și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până la dente; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
4
Într-o tigaie medie la foc mediu-mare, gătiți cârnații în ulei până se rumenesc pe ambele părți, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Într-un castron mare, combinați ziti, cârnați, roșii înăbușite, sos de roșii, oregano, pătrunjel și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii RoșiiRoșii Roșii
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
ZitiZiti
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Se amestecă bine.
7
Se toarnă în vasul de copt 9x13.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
8
Se presară cu pesmet și se acoperă cu brânză mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Un Strop De Philadelphia®, DivizatCu Un Strop De Philadelphia®, Divizat
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
9
Acoperiți cu folie și coaceți în cuptorul preîncălzit 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
10
Îndepărtați folia și coaceți încă 10 până la 15 minute, până când blatul este auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții1
Scor De Sănătate100
Revista