Caserola De Ouă De Dimineață De Crăciun

Caserola De Ouă De Dimineață De Crăciun
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați caserola de ouă de dimineață de Crăciun. Această rețetă servește 8. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 330 calorii, 20g de proteine, și 20g de grăsime. Un amestec de brânză americană, pâine, șuncă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. 26 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 9 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Caserola De Dimineață De Crăciun, Crăciun Dimineața Mic Dejun Caserola, și Plăcintă De Dimineață De Crăciun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulverizați o farfurie de caserolă de 9x13 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
2
Întindeți șunca în fundul vasului de caserolă pregătit. Ungeți o parte din fiecare felie de pâine; tăiați felii în cuburi. Aranjați cuburi de pâine cu unt deasupra șuncă; strat brânză americană peste cuburi de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză AmericanăBrânză Americană
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
3
Bateți laptele, ouăle, pudra de muștar și sarea împreună într-un bol; se toarnă peste stratul de brânză americană. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu și refrigerați 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză AmericanăBrânză Americană
Pudră De MuștarPudră De Muștar
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Scoateți folia de aluminiu din caserolă.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza este topită și ouăle sunt așezate la mijloc, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Revista