Caserola De Ouă De Dimineață De Crăciun

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați caserola de ouă de dimineață de Crăciun. Această rețetă servește 8. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 330 calorii, 20g de proteine, și 20g de grăsime. Un amestec de brânză americană, pâine, șuncă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. 26 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 9 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Caserola De Dimineață De Crăciun, Crăciun Dimineața Mic Dejun Caserola, și Plăcintă De Dimineață De Crăciun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați o farfurie de caserolă de 9x13 inci cu spray de gătit.
Întindeți șunca în fundul vasului de caserolă pregătit. Ungeți o parte din fiecare felie de pâine; tăiați felii în cuburi. Aranjați cuburi de pâine cu unt deasupra șuncă; strat brânză americană peste cuburi de pâine.
Bateți laptele, ouăle, pudra de muștar și sarea împreună într-un bol; se toarnă peste stratul de brânză americană. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu și refrigerați 8 ore sau peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Scoateți folia de aluminiu din caserolă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza este topită și ouăle sunt așezate la mijloc, aproximativ 1 oră.