Caserola de orez sălbatic ar putea fi doar fără gluten rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 85 de cenți pe porție. O porție conține 212 calorii, 9g de proteine, și 10g de grăsime. Acesta funcționează bine ca un preț foarte rezonabil hor d ' oeuvre. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați sare, pui condensat, pudră de curry și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Caserola De Orez Sălbatic, Caserola de pui și orez sălbatic, și Caserola de creveți și orez sălbatic sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați carnea de vită, supa, ceapa, orezul, ciupercile și condimentele; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1 Cană De șalote, Tocate
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Mazăre Goya®
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Transferați la un 13-in uns. x 9 inch. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Se presară cu brânză. Se acoperă și se coace la 350 de euro timp de 1 oră sau până când orezul este fraged.