Caserola De Mămăligă Musculoasă

Caserola De Mămăligă Musculoasă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați caserola de mămăligă. Această rețetă face 1 porții cu 1160 calorii, 102G de proteine, și 44G de grăsime fiecare. Pentru $ 8.24 pe portie, această rețetă acoperă 80% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 45 de minute. Un amestec de făină de porumb, spanac, frunze de maghiran și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este uimitor. Încercați Caserola Cu Tăiței Musculoși, Caserola Nacho Musculoasă, și Caserola Cu Macaroane Musculoase pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Placă de plăcintă cu grăsime, 9x1 1/4 inci.
2
Se amestecă făina de porumb și apa rece într-o cratiță de 1 litru. Se amestecă apă clocotită și sare. Gatiti la foc mediu-mare, amestecand continuu, pana cand amestecul se ingroasa si fierbe; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți 10 minute, amestecând ocazional; se ia de pe foc. Se amestecă parmezanul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Făină De PorumbFăină De Porumb
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se întinde pe partea de jos și în sus a plăcii de plăcintă. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore până când sunt complet ferme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Se încălzește cuptorul la 350 buc. Acoperiți amestecul de făină de porumb în placa de plăcintă cu folie de aluminiu; coaceți 30 de minute. Gatiti carnea de vita in tigaie de 10 inci la foc mediu aproximativ 5 minute, amestecand frecvent, pana se rumeneste; scurgere. Se amestecă spanacul, sosul de paste și maghiranul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
Făină De PorumbFăină De Porumb
MaghiranMaghiran
SpanacSpanac
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Puneți amestecul de carne de vită în coajă de mămăligă. Acoperiți și coaceți 25 până la 30 de minute sau până când se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Se presară cu brânză mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
7
Coaceți descoperit aproximativ 5 minute sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Lăsați să stea 10 minute înainte de tăiere.
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 45 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Revista