Caserola De Mămăligă Musculoasă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați caserola de mămăligă. Această rețetă face 1 porții cu 1160 calorii, 102G de proteine, și 44G de grăsime fiecare. Pentru $ 8.24 pe portie, această rețetă acoperă 80% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 45 de minute. Un amestec de făină de porumb, spanac, frunze de maghiran și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este uimitor. Încercați Caserola Cu Tăiței Musculoși, Caserola Nacho Musculoasă, și Caserola Cu Macaroane Musculoase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Placă de plăcintă cu grăsime, 9x1 1/4 inci.
Se amestecă făina de porumb și apa rece într-o cratiță de 1 litru. Se amestecă apă clocotită și sare. Gatiti la foc mediu-mare, amestecand continuu, pana cand amestecul se ingroasa si fierbe; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți 10 minute, amestecând ocazional; se ia de pe foc. Se amestecă parmezanul până se omogenizează.
Se întinde pe partea de jos și în sus a plăcii de plăcintă. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore până când sunt complet ferme.
Se încălzește cuptorul la 350 buc. Acoperiți amestecul de făină de porumb în placa de plăcintă cu folie de aluminiu; coaceți 30 de minute. Gatiti carnea de vita in tigaie de 10 inci la foc mediu aproximativ 5 minute, amestecand frecvent, pana se rumeneste; scurgere. Se amestecă spanacul, sosul de paste și maghiranul.
Puneți amestecul de carne de vită în coajă de mămăligă. Acoperiți și coaceți 25 până la 30 de minute sau până când se încălzește.
Se presară cu brânză mozzarella.
Coaceți descoperit aproximativ 5 minute sau până când brânza este topită.
Lăsați să stea 10 minute înainte de tăiere.