Caserola de morcovi a kenuliei
Caserola de morcovi a kenuliei ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul hor d ' oeuvre. Această rețetă face 8 porții cu 231 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de unt, brânză cheddar, ceapă prăjită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 35%. Încercați Caserola De Morcovi, Caserola De Morcovi, și Caserola De Morcovi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un castron, amestecați morcovii, crema de brânză, brânza Cheddar, untul, 1/2 cană de ceapă prăjită franceză și sarea de usturoi. Scoateți într-o caserolă de 2 litri. Se acoperă cu restul de ceapă prăjită franceză și pătrunjel uscat.
Coaceți 25 de minute în cuptorul preîncălzit, până când se rumenesc și se rumenesc ușor.