Caserola De Mic Dejun De Crăciun
Caserola de mic dejun de Crăciun ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 1,05 USD pe porție. O porție conține 276 calorii, 16g de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, lapte, spanac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Caserola De Mic Dejun De Crăciun, Caserola De Mic Dejun De Dimineață De Crăciun, și Caserolă de tigaie pentru micul dejun de Crăciun și cadou Le Creuset pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425. Într-o tigaie, gătiți cârnații și ceapa la foc mediu până când cârnații nu mai sunt roz; se scurge.
Se transferă într-un 3-qt uns. vas de copt.
Se presară cu jumătate din ardeii roșii și tot spanacul.
Într-un castron, combinați făina, parmezanul, busuiocul și sarea.
Combinați ouăle și laptele; adăugați la ingredientele uscate și amestecați bine.
Coaceți 20-25 de minute sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.
Se presară cu brânză provolone și ardei roșii rămași.
Coaceți 2 minute mai mult sau până când brânza este topită.
Lăsați să stea 5 minute înainte de tăiere.
Garnisiți cu rozmarin, dacă doriți.