Caserola De Mic Dejun Cu Spanac Cu Brânză Cu Aragaz Lent
Slow-aragaz brânză spanac mic dejun caserola este un fără gluten mâncare de dimineață. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 149 calorii, 9g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 12. Dacă aveți brânză mozzarella, ouă, amestec original și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este perfect pentru Crăciun. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați caserola de pesto cu brânză și spanac cu aragaz lent, Caserola De Mic Dejun Cu Anghinare Cu Spanac Cu Aragaz Lent, și Sunday Slow Cooker: Mic Dejun Hashbrown Spanac Și Șuncă Caserolă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Linia de jos și părțile laterale ale aragazului lent de 6 litri cu folie; pulverizați cu spray de gătit.
Răspândiți cartofii bruni de hash congelați într-un singur strat în partea de jos a aragazului lent.
Într-un castron mare, bateți amestecul original Bisquick, laptele și ouăle cu biciul până se combină bine. Se amestecă spanacul, brânza, pesto-ul, usturoiul, roșiile și sarea și piperul după gust.
Se toarnă amestecul uniform peste cartofi în aragaz lent.
Capac; gatiti la foc mare aproximativ 3 ore sau pana cand centrul este setat, marginile sunt maro auriu si scobitoarea introdusa in centru iese curata.