Caserola de mic dejun cu cârnați și ouă cu aragaz lent

Slow-aragaz cârnați și ouă mic dejun caserola este un fără gluten rețetă cu 8 porții. Acest fel principal are 473 calorii, 26g de proteine, și 34G de grăsime pe porție. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Dacă aveți la îndemână piper, cârnați de porc în vrac, cartofi maro hash și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Caserola De Mic Dejun Cu Cârnați Și Ouă Cu Aragaz Lent, Caserola de mic dejun cu cârnați și ardei cu aragaz lent, și Caserola De Mic Dejun Cu Cârnați Cu Aragaz Lent (Fără Cereale).
Instrucțiuni
Aliniați laturile aragazului lent de 4 până la 5 litri cu folie care a fost pliată în treimi; pulverizați cu spray de gătit.
Într-un castron mediu, bateți ouăle, jumătate și jumătate, fulgi de piper, sare și piper cu biciul. Rezervați 3/4 cană de brânză Cheddar și 2 linguri de ceapă verde; pus deoparte. Într-un castron mic, amestecați împreună brânzeturile rămase.
Puneți jumătate din cartofi, cârnați, ardei prăjiți, ceapă verde rămasă și brânză în aragaz lent. Repetați straturile.
Se toarnă amestecul de ouă peste straturi.
Capac; gatiti la foc mic 4 pana la 5 ore sau la foc mare 2 1/2 pana la 3 ore sau pana cand temperatura ajunge la 160 F in centru si amestecul de oua este setat.
Presărați brânză rezervată și ceapă verde deasupra caserolei. Acoperiți; gatiti cu 10 minute mai mult sau pana se topeste branza.
Îndepărtați folia înainte de servire slăbind marginile cu cuțitul de masă.