Caserola De Mic Dejun Cu Cârnați

Caserola pentru micul dejun cu cârnați ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 197 calorii, 18g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este perfect pentru Crăciun. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați muștar, ceapă verde, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma pâinea franceză, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Pâine Franceză ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, care este solid. Rețete similare includ Caserola De Mic Dejun Cu Cârnați Și Ouă, Caserola De Cârnați Pentru Micul Dejun, și Caserola De Mic Dejun Cu Cârnați.
Instrucțiuni
Aranjați cuburile de pâine într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit.
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; puneți tigaia la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați cârnați și ceapă verde; gătiți până când cârnații se rumenesc, amestecând până se sfărâmă.
Scurgeți amestecul de cârnați, dacă este necesar.
Puneți amestecul de cârnați și brânza peste cuburi de pâine.
Combinați laptele și restul de 4 ingrediente; se toarnă peste amestecul de pâine. Apăsați amestecul de pâine cu o spatulă pentru a acoperi total cu amestec de lapte. Acoperiți și răciți 8 ore sau peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 35
Coaceți caserola, neacoperită, la 350 timp de 30 de minute sau până când este setată și ușor rumenită.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.