Caserola De Mic Dejun Cu Cârnați

Caserola De Mic Dejun Cu Cârnați
Caserola pentru micul dejun cu cârnați ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 197 calorii, 18g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este perfect pentru Crăciun. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați muștar, ceapă verde, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma pâinea franceză, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Pâine Franceză ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, care este solid. Rețete similare includ Caserola De Mic Dejun Cu Cârnați Și Ouă, Caserola De Cârnați Pentru Micul Dejun, și Caserola De Mic Dejun Cu Cârnați.

Instrucțiuni

1
Aranjați cuburile de pâine într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Dovleci De PlăcintăDovleci De Plăcintă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
2
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; puneți tigaia la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați cârnați și ceapă verde; gătiți până când cârnații se rumenesc, amestecând până se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
4
Scurgeți amestecul de cârnați, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
5
Puneți amestecul de cârnați și brânza peste cuburi de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De PlăcintăDovleci De Plăcintă
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
6
Combinați laptele și restul de 4 ingrediente; se toarnă peste amestecul de pâine. Apăsați amestecul de pâine cu o spatulă pentru a acoperi total cu amestec de lapte. Acoperiți și răciți 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Coaceți caserola, neacoperită, la 350 timp de 30 de minute sau până când este setată și ușor rumenită.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista