Caserola de mic dejun cu cartofi, cârnați și spanac

Caserola de mic dejun cu cartofi, cârnați și spanac
Caserola de mic dejun cu cartofi, cârnați și spanac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 10 și costă $2.05 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 472 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână gruyincrucrore, unt, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Caserola De Mic Dejun Cu Cartofi, Cârnați Și Spanac, Caserola de mic dejun cu cartofi, cârnați și spanac, și Caserola De Mic Dejun Cu Spanac Cu Cârnați Cheesy pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați un raft în treimea superioară a cuptorului; preincalzit la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Bateți ouăle, smântâna,1 1/2 linguriță sare și 3/4 linguriță piper într-un castron mare; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie din fontă de 12", rezistentă la cuptor, peste căldură medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați cârnați și gătiți, întorcându-vă des,până se rumenesc peste tot, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
5
Transferați pe o farfurie.
6
Adăugați prazul în tigaie.Se condimentează cu sare; gatiti pana se ofileste, aproximativ5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Transferați într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Topiți 3 linguri de unt în aceeași tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Adăugați cartofi, răspândindîntr-un strat uniform. Gatiti fara sa amestecati pana candfundul și marginile sunt crocante și aurii, aproximativ 10 minute. Glisați clătite de cartofipe o farfurie mare. Inversați pe altulplacă mare. Topiți 1 lingură de unt în tigaie.Glisați clătita de cartofi în tigaie, rumenităîn sus; gatiti pana cand fundul devine maro auriu,aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Împrăștiați spanacul, prazul și cârnațiipeste clătită de cartofi, fiecare într-un strat uniform.Se condimentează cu sare și piper, apoi se toarnăamestec de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
11
Presărați ambele brânzeturi.
12
Coaceți până când caserola este umflată și auritămaro, 35-40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
13
Serviți cald sau latemperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate21
Revista