Caserola de legume și paste prăjite
Caserola de legume și paste prăjite ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 425 calorii, 19g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți ardei grași, brânză havarti, amestec de sos și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Caserola cu legume și paste cu conținut scăzut de grăsimi, Caserola De Legume Prăjite, și Caserola enchilada de legume prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 450 F. Spray 8-inch pătrat (2-quart) vas de copt cu spray de gătit. Gatiti si scurgeti pastele conform indicatiilor de pe pachet.
Între timp, într-un castron mare, aruncați ardei grași, ciuperci, dovlecei, ulei, condimente italiene și sare pentru a acoperi. Puneți lingura în tigaie de 15x10x1 inci.
Coaceți descoperit aproximativ 20 de minute sau până când este crocant. Se răcește ușor. Tăiați grosolan legumele.
Reduceți temperatura cuptorului la 350 F. în cratița de 4 litri, amestecați amestecul de sos (uscat) și laptele.
Se încălzește la fierbere la foc mediu, amestecând continuu; se ia de pe foc. Se amestecă brânzeturile până se topesc. Se amestecă pastele până se acoperă bine.
Puneți jumătate din amestecul de paste în vasul de copt. Rezervați aproximativ 1/2 cană din legume. Lingurați legumele rămase uniform peste paste. Se acoperă cu pastele rămase.
Se presară cu legume rezervate.
Acoperiți cu folie; coaceți 30 de minute. Descoperi; coaceți cu 10 până la 15 minute mai mult sau până la bule.