Caserola de legume de vară ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 98 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei, sare, vinete și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare sunt Caserola de Crab și legume de vară, Caserola De Legume Și Pui De Vară, și Caserola de cartofi și legume de vară.
Instrucțiuni
1
Combinați zahărul brun, sarea și piperul. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Piper
Sare
2
Așezați orezul în fundul unui vas de copt ușor uns de 13 x 9 x 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Puneți vinetele, ceapa, dovleceii, dovleceii, ardeiul verde și roșiile în vasul de copt; presărați amestec de zahăr brun peste fiecare strat. Punct cu unt. Acoperiți bine și coaceți la 350 timp de 1 1/2 ore sau până când orezul și legumele sunt fragede.