Caserola de legume de primăvară cu găluște mici de ierburi
Rețeta caserola de legume de primăvară cu găluște mici de ierburi se poate face în aproximativ 2 ore. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 388 calorii. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 6 și costă $3.32 pe portie. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. Această rețetă de la BBC Good Food are 258 de fani. Funcționează bine ca o garnitură destul de scumpă. Mergeți la magazin și ridicați făină de porumb, unt, cartofi noi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Caserola De Mic Dejun Verde De Primăvară Foarte Veggie, Găluște Cu Aburi Vegetale, și Supă De Roșii Cu Găluște De Plante.
Instrucțiuni
1
Pentru a face găluștele, frecați făina și untul împreună, astfel încât să arate ca pesmet. Se amestecă brânza, pătrunjelul și sarea și piperul pentru a condimenta și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare sau o caserolă ignifugă (aproximativ 3,5 litri) la foc mare, apoi aruncați șalotele înjumătățite. Se prăjește timp de 2-3 minute până când începe să se înmoaie și să devină maro și auriu pe alocuri. Acum încă lucrează la o căldură destul de mare, adăugați cartofii și urmăriți același efect, aproximativ 5-7 minute, amestecând cu o lingură de lemn și, în general, mutați tigaia cam puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați usturoiul, morcovii și feniculul, lăsând câteva minute între fiecare, astfel încât să aibă șansa de a-și elibera aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
4
Se toarnă bulionul împreună cu cea mai mare parte a vinului, apoi se amestecă zahărul și sosul de soia și se revine la fierbere. Simmer acoperit timp de 10 minute. Dacă pregătirea înainte face până la sfârșitul pasului 2, Se răcește și se răcește timp de până la cinci ore. Cu aproximativ 20 de minute înainte de a fi gata de servire, readuceți la fierbere și continuați cu pasul
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Fâșie De Coajă De Lămâie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Se amestecă aproximativ 2 linguri de apă în amestecul de găluște pentru a forma un aluat moale. Rupeți bucăți mici pentru a face 20-25 de găluște, apoi formați-le în runde de dimensiunea unei roșii cherry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată Subțire
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Adăugați fasolea verde și fierbeți timp de 5 minute, apoi adăugați ciupercile și dovleceii. Se amestecă făina de porumb în vinul rămas până se dizolvă, apoi se amestecă în caserolă până se îngroașă. Aduceți la fierbere, amestecați bine, apoi așezați ușor găluștele deasupra. Acoperiți tigaia cu un capac și fierbeți ușor timp de aproximativ 15 minute până când găluștele au crescut, iar tocanita este bogată și groasă, iar legumele sunt delicioase. Verificați condimentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Se amestecă ardeiul iute și ierburile împreună într-un castron mic și se împrăștie deasupra caserolei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional