Caserola De Legume Cremoase
Reteta caserola de legume cremoase poate fi făcută în aproximativ 45 de minute. O porție conține 239 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,01 USD pe porție. Doar câțiva oameni au plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți unt, cremă condensată de supă de țelină, sos de brânză de proces și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încearcă Caserola De Legume Cremoase, Caserola De Legume Cremoase, și Caserola De Legume Cremoase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți legumele conform instrucțiunilor pachetului; scurgeți. Într-un castron, combinați supa și sosul de brânză.
Adăugați legumele și amestecați pentru a acoperi.
Transferați la un 2-qt superficial uns. vas de copt. Aruncați firimiturile de cracker și untul; presărați deasupra.
Se coace, neacoperit, la 350 de euro timp de 30 de minute sau până se încălzește.
Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncarea și știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Fontodi Chianti Classico Gran Selezione Vigna del Sorbo cu un rating de 4.7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 120 de dolari pe sticlă.
![Fontodi Chianti Classico Gran Selezione Vigna del Sorbo]()
Fontodi Chianti Classico Gran Selezione Vigna del Sorbo
Vigna del Sorbo este un amestec de Sangiovese și Cabernet Sauvignon din podgorii care au expunere la sud-vest și viță de vie veche de 30 de ani.