Caserola De Fasole Verde-Slimmed

Caserola De Fasole Verde-Slimmed
Reteta Green Bean caserola-Slimmed ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 1 oră și 5 minute. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 186 calorii. Pentru 98 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de făină, frunze de cimbru, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca o farfurie foarte accesibilă pentru Ziua Recunostintei. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Kale caserola {o actualizare pe clasic Ziua Recunostintei fasole verde caserola}, Cea Mai Bună Caserolă De Fasole Verde, și Caserola De Fasole Verde Tex-Mex pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Puneți șalotele (în pielea lor) pe un vas mic de copt, prăjiți până la moale, aproximativ 30 de minute. Când este suficient de rece pentru a manipula, pielea și tocați grosolan șobolanii. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Aduceți o cratiță medie-mare de apă la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Adăugați sare kosher, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
5
Adăugați fasolea verde și gătiți, neacoperită, până când este crocantă-fragedă și verde strălucitor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Scurgeți fasolea într-un colizor și clătiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
7
Transferați fasolea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
În aceeași cratiță, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
9
Se adaugă ciupercile, se condimentează cu 1 linguriță de sare, se gătește, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
10
Adăugați ciupercile la fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
11
Topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
12
Adăugați făina și gătiți, amestecând cu o lingură de lemn, până la auriu, aproximativ 2 minute. Se amestecă încet în bulion, se mărește căldura la mare și se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
13
Adăugați șalotele, 1 linguriță de cimbru și restul de 1/2 linguriță de sare. Reduceți căldura pentru a menține un foc mic și gătiți până se îngroașă, amestecând ocazional, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
14
Se toarnă sosul peste legume și se amestecă pentru a se combina uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
15
Pulverizați un vas de copt de 2 litri cu spray de gătit pentru legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Panceta Feliată Subțire, Tăiată în Bucăți De 1/4 InchPanceta Feliată Subțire, Tăiată în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
16
Transferați amestecul de legume în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
17
Adăugați restul de 2 lingurițe de cimbru în pesmet și împrăștiați peste legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
18
Coaceți neacoperit până când sosul se bulează și firimiturile se rumenesc, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista