Caserola De Fasole Verde Prăjită Franceză

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați caserola de fasole verde prăjită franceză. Pentru 91 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 159 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Această rețetă de la Taste Of Home necesită cremă condensată de supă de ciuperci, ceapă prăjită originală franceză, fasole verde și lapte. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Ziua Recunoștinței. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Caserola de fasole verde cu șalotă prăjită, Caserola de fasole verde cu șalotă prăjită, și Caserola de fasole verde cu Șalote prăjite crocante sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un Uns 1-1/2 qt. vasul de copt, combinați supa, laptele, 2/3 cană de ceapă, fasolea și ardeiul roșu.
Se coace, neacoperit, la 350 de euro timp de 30 de minute sau până se încălzește. Se amestecă și se acoperă cu ceapa rămasă.