Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați caserola de fasole verde prăjită franceză. Pentru 91 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 159 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Această rețetă de la Taste Of Home necesită cremă condensată de supă de ciuperci, ceapă prăjită originală franceză, fasole verde și lapte. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Ziua Recunoștinței. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Caserola de fasole verde cu șalotă prăjită, Caserola de fasole verde cu șalotă prăjită, și Caserola de fasole verde cu Șalote prăjite crocante sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-un Uns 1-1/2 qt. vasul de copt, combinați supa, laptele, 2/3 cană de ceapă, fasolea și ardeiul roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Toppinguri, Opționale
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2
Se coace, neacoperit, la 350 de euro timp de 30 de minute sau până se încălzește. Se amestecă și se acoperă cu ceapa rămasă.