Caserola De Fasole Verde Fără Gluten
Rețeta caserola de fasole verde fără Gluten este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 215 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 64 de cenți pe porție. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Dacă aveți la îndemână sos de soia, fasole, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Caserola De Fasole Verde Fără Gluten, Caserola De Fasole Verde Fără Gluten, și Caserola De Fasole Verde Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.în caserola unsă de 1 1/2 litru, amestecați supa, sosul de soia, piperul, firimiturile de pâine și fasolea verde.
Coaceți aproximativ 40 de minute sau până când este fierbinte și Bulbuc.