Caserola de fasole verde de Kikkoman
Caserola de fasole verde de Kikkoman ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 155 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este adus la tine de Toțiretete. Cap la magazin și ridica ceapa, crema de supa de ciuperci, Kikkoman panko pesmet, și câteva alte lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Kale caserola {o actualizare pe clasic Ziua Recunostintei fasole verde caserola}, Caserola De Fasole Verde, și Caserola De Fasole Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fasolea albă în fundul unei farfurii cu caserole unse. Topiți untul într-o tigaie mare.
Sotati ciupercile, ceapa si usturoiul in unt pana cand ceapa este moale.
Adăugați crema de supă de ciuperci. Se amestecă pentru a combina supa și legumele în tigaie, se toarnă amestecul peste fasolea.
Se presară cu pesmet Panko.
Coaceți la 350 de grade F timp de 20 de minute sau până când pesmetul se rumeneste.