Caserola De Fasole Verde De Bază

Caserola de fasole verde de bază ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 181 calorii, 8g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați sosul de zară, fasole albă simplă, ceapă prăjită și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Kale caserola {o actualizare pe clasic Ziua Recunostintei fasole verde caserola}, Caserola De Fasole Verde, și Caserola De Fasole Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Se amestecă sosul alb și fasolea verde.
Așezați amestecul într - un 13-x 9-inch sau 3-qt ușor uns. vas de copt.
Combinați ceapa prăjită franceză și pesmetul.
Se presară peste amestecul de fasole verde.
Coaceți la 350 timp de 25 până la 30 de minute sau până se rumenesc și Bulbuc.
Notă:doar în scopuri de testare, am folosit ceapa prăjită franceză franceză.