Caserola de fasole verde cu ciuperci Madeira ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă servește 8 și costă 2,46 USD pe porție. O porție conține 185 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime. Dacă aveți cimbru, ulei de măsline, ceapă prăjită și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 55%. Rețete similare includ Caserola de fasole verde cu ciuperci Madeira, Caserola de fasole verde cu ciuperci, și Ciuperci Umplute Cu Caserolă De Fasole Verde.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați fasolea într-o cratiță mare de apă clocotită; gatiti 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Se scurge și se clătește cu apă rece; se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
4
Așezați fasolea într-un castron mare; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați ceapa și cimbru în tigaie; sotati 4 minute sau până când ceapa este fragedă, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Cimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați ciuperci; saut 10 minute sau până când lichidul aproape se evaporă, amestecând frecvent. Se amestecă vinul, sarea și piperul; gatiti 2 minute sau pana cand lichidul aproape se evapora. Se amestecă făina; gatiti 1 minut, amestecand continuu. Se amestecă treptat bulionul de pui; se aduce la fierbere. Gatiti 1 minut sau pana se ingroasa, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Ciuperci
Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Vin
9
Adăugați amestecul de ciuperci la fasolea verde; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde
Ciuperci
10
Așezați amestecul de fasole verde într-un vas de copt din sticlă sau ceramică de 2 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
11
Combinați ceapa prăjită și brânza rasă într-un castron mic. Top amestec de fasole verde uniform cu amestec de ceapă prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Prăjită
Brânză
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
12
Coaceți la 425 timp de 17 minute sau până când blatul se rumeneste ușor.