Caserola de fasole verde cu ciuperci Madeira

Caserola de fasole verde cu ciuperci Madeira
Caserola de fasole verde cu ciuperci Madeira ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă servește 8 și costă 2,46 USD pe porție. O porție conține 185 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime. Dacă aveți cimbru, ulei de măsline, ceapă prăjită și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 55%. Rețete similare includ Caserola de fasole verde cu ciuperci Madeira, Caserola de fasole verde cu ciuperci, și Ciuperci Umplute Cu Caserolă De Fasole Verde.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați fasolea într-o cratiță mare de apă clocotită; gatiti 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se scurge și se clătește cu apă rece; se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
4
Așezați fasolea într-un castron mare; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați ceapa și cimbru în tigaie; sotati 4 minute sau până când ceapa este fragedă, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați ciuperci; saut 10 minute sau până când lichidul aproape se evaporă, amestecând frecvent. Se amestecă vinul, sarea și piperul; gatiti 2 minute sau pana cand lichidul aproape se evapora. Se amestecă făina; gatiti 1 minut, amestecand continuu. Se amestecă treptat bulionul de pui; se aduce la fierbere. Gatiti 1 minut sau pana se ingroasa, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
CiuperciCiuperci
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
VinVin
9
Adăugați amestecul de ciuperci la fasolea verde; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
CiuperciCiuperci
10
Așezați amestecul de fasole verde într-un vas de copt din sticlă sau ceramică de 2 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
11
Combinați ceapa prăjită și brânza rasă într-un castron mic. Top amestec de fasole verde uniform cu amestec de ceapă prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PrăjităCeapă Prăjită
BrânzăBrânză
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Coaceți la 425 timp de 17 minute sau până când blatul se rumeneste ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate18
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista