Caserola de fasole verde cu ciuperci Madeira
Caserola de fasole verde cu ciuperci Madeira ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă servește 8 și costă 2,46 USD pe porție. O porție conține 185 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime. Dacă aveți cimbru, ulei de măsline, ceapă prăjită și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 55%. Rețete similare includ Caserola de fasole verde cu ciuperci Madeira, Caserola de fasole verde cu ciuperci, și Ciuperci Umplute Cu Caserolă De Fasole Verde.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Așezați fasolea într-o cratiță mare de apă clocotită; gatiti 4 minute.
Se scurge și se clătește cu apă rece; se scurge bine.
Așezați fasolea într-un castron mare; pune deoparte.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați ceapa și cimbru în tigaie; sotati 4 minute sau până când ceapa este fragedă, amestecând ocazional.
Adăugați ciuperci; saut 10 minute sau până când lichidul aproape se evaporă, amestecând frecvent. Se amestecă vinul, sarea și piperul; gatiti 2 minute sau pana cand lichidul aproape se evapora. Se amestecă făina; gatiti 1 minut, amestecand continuu. Se amestecă treptat bulionul de pui; se aduce la fierbere. Gatiti 1 minut sau pana se ingroasa, amestecand continuu.
Adăugați amestecul de ciuperci la fasolea verde; aruncați bine.
Așezați amestecul de fasole verde într-un vas de copt din sticlă sau ceramică de 2 litri.
Combinați ceapa prăjită și brânza rasă într-un castron mic. Top amestec de fasole verde uniform cu amestec de ceapă prăjită.
Coaceți la 425 timp de 17 minute sau până când blatul se rumeneste ușor.