Caserola De Fasole Verde Cu Brânză
Caserola de fasole verde brânză ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă 68 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 203 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca garnitură. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Un amestec de sos de soia, cremă condensată de supă de ciuperci, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Caserola De Fasole Verde Cu Brânză, Caserola De Fasole Verde Cu Brânză, și Caserola De Fasole Verde Cu Brânză.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.în caserola de 1 1/2 litru, amestecați împreună supa, amestecul de brânză și sosul de soia. Se amestecă fasolea verde, ardeiul gras și 1 cană de ceapă.
Capac; coaceți aproximativ 30 de minute sau până când fasolea este fragedă și amestecul este încălzit. Se amestecă; se acoperă cu 1/2 cană de ceapă rămasă.
Coaceți descoperit cu aproximativ 5 minute mai mult sau până când ceapa este maro și crocantă.