Caserola De Fasole Verde
Reteta caserola de fasole verde ar putea satisface pofta ta americana in aproximativ 1 oră și 25 de minute. Această rețetă servește 8 și costă 3,92 USD pe porție. Acest curs principal are 471 calorii, 13g de proteine, și 27G de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați pâine crustă, parmezan, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Kale caserola {o actualizare pe clasic Ziua Recunostintei fasole verde caserola}, Caserola De Fasole Verde, și Caserola De Fasole Verde Tex-Mex pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Aduceți o oală mare cu apă la fiert; adăugați un vârf mare de sare și fasolea verde. Gatiti aproximativ 5 minute, fasolea ar trebui sa fie inca crocanta, vor fi gatite mai mult la cuptor.
Scurgeți-le și lăsați-le deoparte. Ungeți un vas de copt suficient de mare pentru a ține fasolea verde cu 1 lingură de unt și dați deoparte.
Încălziți cuptorul la 375 grade F.
Rupeți pâinea în bucăți de 2 inci, puneți-le într-un bol și adăugați 1 lingură de arpagic, 1 lingură de cimbru, 1 lingură de rozmarin, 2 linguri de parmezan și 3 linguri de ulei de măsline. Se amestecă bine pentru a acoperi și se întinde pe o foaie de copt.
Coaceți doar până când pâinea începe să devină aurie, aproximativ 10 minute.
Scoateți din cuptor și dați deoparte.
Între timp, topiți untul rămas și uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ciupercile și șalotele, condimentați cu sare și piper și gătiți până când ciupercile și-au eliberat lichidul, aproximativ 10 minute.
Se toarnă smântâna grea, se adaugă cimbrul și arpagicul rămas și se fierbe încă 5 minute.
Adăugați fasolea verde și amestecați bine.
Puneți amestecul de fasole verde în vasul de copt pregătit, acoperiți cu crutoanele și presărați parmezanul rămas.
Coaceți până când totul este fierbinte și barbotare, aproximativ 20 până la 25 de minute.