Caserola De Fasole Verde

Caserola De Fasole Verde
Reteta caserola de fasole verde este gata în aproximativ 35 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă face 4 porții cu 344 calorii, 5g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de cremă condensată de supă de ciuperci, fasole de stil, ceapă prăjită franceză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca o farfurie. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare includ Kale caserola {o actualizare pe clasic Ziua Recunostintei fasole verde caserola}, Caserola De Fasole Verde, și Caserola De Fasole Verde.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați fasolea verde și supa într-o farfurie mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
3
Coaceți într-un cuptor de 350 grade F (175 grade C) timp de 10 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Se scoate din cuptor și se acoperă cu ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Coaceți încă 10 minute și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista