Caserola De Fasole Verde
Reteta caserola de fasole verde este gata în aproximativ 35 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă face 4 porții cu 344 calorii, 5g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de cremă condensată de supă de ciuperci, fasole de stil, ceapă prăjită franceză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca o farfurie. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare includ Kale caserola {o actualizare pe clasic Ziua Recunostintei fasole verde caserola}, Caserola De Fasole Verde, și Caserola De Fasole Verde.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Combinați fasolea verde și supa într-o farfurie mică.
Coaceți într-un cuptor de 350 grade F (175 grade C) timp de 10 până la 15 minute.
Se scoate din cuptor și se acoperă cu ceapa.
Coaceți încă 10 minute și serviți.