Caserola De Fasole Calico

Caserola De Fasole Calico
Caserola de fasole Calico ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 509 calorii, 30g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. 2484 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de fasole, ceapă, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, ceea ce este excelent. Încercați Caserola De Fasole Calico, Caserola De Dovlecei Calico, și Coacere Consistentă De Fasole Calico pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-o tigaie mare la foc mediu, prăjiți carnea de vită măcinată, slănina și ceapa împreună până când carnea de vită măcinată nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Scurgeți grăsimea.
4
Într-un bol mare de amestecare, combinați fasolea, fasolea coaptă cu carnea de porc și fasolea de unt. Se amestecă ketchup-ul, oțetul alb, muștarul uscat, zahărul brun și se gătește amestecul de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Alb DistilatOțet Alb Distilat
Fasole De UntFasole De Unt
Ulei De Măsline Extra Virgin GoyaUlei De Măsline Extra Virgin Goya
Fasole La CuptorFasole La Cuptor
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5
Se amestecă bine, adăugând sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
6
Se toarnă amestecul de fasole și carne într-un vas de copt de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Revista