Caserola de dovlecei, ouă și brânză

Caserola de dovlecei, ouă și brânză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 346 calorii, 15g de proteine, și 28G de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de unt, ouă, brânză cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scorul de 29%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Caserola De Ouă Mexicană, Caserola de dovlecei, ouă și brânză, și Caserola De Squash Cu Două Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu și gătiți dovlecelul de vară și ceapa până se înmoaie, aproximativ 10 minute. Se amestecă ocazional.
În timp ce dovleceii se gătesc, amestecați împreună ouăle, laptele, 1 cană de brânză Cheddar, zahărul, făina, sarea și piperul negru într-un bol mare. Se amestecă amestecul de dovlecei și untul topit; se transformă într-o farfurie de 2 litri. Se acoperă cu restul de 2 căni de brânză Cheddar.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când caserola este setată și toppingul de brânză este crocant și începe să se rumenească, 35 până la 45 de minute. Se lasă să stea 15 minute înainte de servire.