Caserola de dovlecei de vară a mamei
Caserola de Squash de vară a mamei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 267 calorii, 15g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână dovlecei de vară, ceapă, smântână și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până biscuiti rotund unt ai putea urma acest curs principal cu Cookie-Uri Ritz ca desert. 66 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Caserola De Dovlecei De Vară, Caserola De Dovlecei De Vară, și Caserola De Dovlecei De Vară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o farfurie de 1 litru.
Așezați o inserție de abur într-o cratiță și umpleți-o cu apă chiar sub fundul vaporului. Aduceți apa la fierbere.
Adăugați dovlecelul și ceapa, acoperiți și aburiți până când dovlecelul este fraged și ușor piure cu o furculiță, 10 până la 15 minute.
Bateți oul și smântâna împreună în vasul de caserolă pregătit; adăugați dovleceii, ceapa, 2/3 biscuiții și 2/3 brânza Cheddar. Se amestecă cu o furculiță. Acoperiți amestecul de dovlecei cu brânză Cheddar rămasă și biscuiți.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza se topește și biscuiții se rumenesc ușor, aproximativ 30 de minute.