Caserola De Dovlecei De Vară
Caserola de dovlecei de vară ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 338 calorii. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pâine, firimituri de cracker, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Caserola De Dovlecei De Vară, Caserola De Dovlecei De Vară, și Caserola De Dovlecei De Vară.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Cojiți și tăiați dovleceii în cuburi. Se fierbe până se înmoaie, aproximativ 5 până la 7 minute și se scurge. Ceapa Bruna, usturoiul si patrunjelul in 2 linguri unt condimentat cu sare si piper. Înmuiați pâinea în apă cu gheață și stoarceți; se toacă bine.
Se adaugă în amestecul de ceapă și usturoi; gatiti, amestecand, timp de 2 pana la 3 minute.
Adăugați dovlecelul scurs și gătiți încă 2 până la 3 minute, amestecând.
Scoateți din căldură. Bateți oul și adăugați, permițându-i să se absoarbă în amestec. Condimentează cu sare și piper, dacă este necesar.
Se pune în caserolă sau în tava de copt. Acoperiți partea superioară cu firimituri de cracker și punctați cu untul rămas.
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute, până când firimiturile se rumenesc.
Nota bucătarului: puteți refrigera acest fel de mâncare până la 2 zile înainte de coacere, dar ar trebui să adăugați toppingul de pesmet chiar înainte de a coace.