Caserola de dovlecei cu Topping crocant de Pecan

Caserola de Squash cu topping crocant de Pecan este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 326 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 81 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o farfurie. Este perfect pentru Toamna. 86 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei de ghindă, jumătate și jumătate, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Plăcintă de vară "dovleac" cu Topping crocant de Pecan (Vegan), Succotash-caserolă de Cheddar cu Topping crocant de slănină, și Caserola sănătoasă de cartofi dulci cu Topping crocant de ovăz.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Prăjiți dovlecelul tăiat cu fața în sus pe o foaie de copt în cuptorul preîncălzit până când carnea este moale, aproximativ 50 de minute.
Scoateți dovleceii din cuptor și răciți, apoi scoateți carnea într-un bol de amestecare sau într-un bol al unui robot de bucătărie.
Între timp, pregătiți toppingul amestecând 2 1/2 linguri de unt într-un bol cu zahărul brun și făina până se sfărâmă. Se amestecă nucile pecan. Puneți deoparte până când este nevoie.
Reduceți temperatura cuptorului la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor vasul de copt de 11x7 inch.
Bateți sau procesați dovlecelul până se omogenizează.
Adăugați ouăle, zahărul alb, jumătate și jumătate, vanilia, sarea și 2 1/2 linguri de unt; procesați până se amestecă bine. Puneți amestecul în vasul de copt pregătit.
Presărați amestecul de topping de zahăr brun peste dovlecei.
Coaceți dovlecelul în cuptorul preîncălzit până când toppingul se rumenesc ușor, aproximativ 40 de minute.