Caserola de dovlecei a mamei

Nevoie de o curs principal fără gluten? Caserola de dovlecei a mamei ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 266 calorii, 16g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de cremă condensată de supă de ciuperci, dovlecei, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, care este solid. Rețete similare includ Black Eyed Pea squash la cuptor – aceasta este o caserolă de Squash, Orezul spaniol al mamei, și Mama mea e cel mai bun Meat Loaf.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Adăugați dovlecei și ceapă și gătiți până se înmoaie, dar încă ferm, aproximativ 15 minute.
Scurgeți și transferați într-o caserolă de 2 litri.
Într-un castron mediu combinați supa, brânza și ouăle.
Se amestecă bine și se toarnă în vas cu squash.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 de minute.
Scoateți din cuptor și presărați crutoane deasupra. Reveniți la cuptor și coaceți încă 20 de minute.