Caserola De Dovleac De Toamnă
Caserola de dovlecei de toamnă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 270 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 166 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți mere, piper, nuci pecan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Caserola De Dovleac De Toamnă, Dovleac De Ghindă De Toamnă, și Salată De Dovlecei De Toamnă.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Așezați bucățile de dovlecei într-o cratiță și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere și gătiți până când dovlecelul este fraged, aproximativ 15 minute.
Scurgeți; apoi zdrobiți dovleceii cu 1/4 cană de unt, 1 lingură de zahăr brun, sare și piper alb.
Încălziți 1 1/2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mic; se amestecă merele feliate și se presară cu zahărul alb. Acoperiți și gătiți la foc mic până abia se înmoaie, aproximativ 5 minute, amestecând ocazional.
Întindeți merele într-o caserolă de 3 litri. Puneți piureul de dovlecei uniform peste mere.
Amestecați fulgii de porumb, nucile pecan, 1/2 cană de zahăr brun și untul topit.
Presărați amestecul de fulgi de porumb uniform peste dovlecei.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se încălzește, aproximativ 15 minute.