Caserola de dovleac de iarnă este un fel principal care servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 299 calorii. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fâșii de slănină, ulei de canolan, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este perfect pentru Toamna. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Caserola De Dovleac De Iarnă, Caserola De Dovleac De Iarnă, și Caserolă de dovlecei de iarnă la cuptor și mere cu Topping crocant.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, călește ceapa în ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Se ia de pe foc. Se amestecă dovleceii, slănina, brânza, zahărul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Cuțit De Toaletă
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
3
Transferați într-un 8-in uns. vas de copt pătrat.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
4
Combinați firimiturile de pâine și untul; se presară deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
5
Se coace, neacoperit, la 350 de minute, timp de 20-25 de minute sau până se încălzește și blatul se rumeneste ușor.