Caserola De Dovleac De Iarnă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați caserola de dovlecei de iarnă. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 201 calorii. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână coniac, ulei de măsline, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este perfect pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Caserola De Dovleac De Iarnă, Caserola De Dovleac De Iarnă, și Caserolă de dovlecei de iarnă la cuptor și mere cu Topping crocant.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Aranjați bucățile de dovlecei într-un singur strat pe o tigaie cu jeleu.
Stropiți cu ulei, amestecând pentru a acoperi.
Coaceți la 400 timp de 1 oră și 20 de minute sau până când dovlecelul este fraged și începe să se rumenească, amestecând la fiecare 20 de minute.
Transferați dovleacul într-un castron.
Adăugați suc, zahăr, coniac, 1 lingură de unt, scorțișoară și sare. Se amestecă amestecul cu un masher de cartofi până se combină și este destul de neted. Se amestecă coacăzele. Răzuiți amestecul de dovlecei într-un vas de copt pătrat de 8 inci acoperit cu spray de gătit.
Combinați făinurile într-un castron mic; tăiați în 2 linguri de unt răcit cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu masa grosieră. Se amestecă nucile pecan.
Presărați amestecul de pecan uniform peste amestecul de dovlecei.
Coaceți la 400 timp de 30 de minute sau până când se încălzește bine și toppingul începe să se rumenească.