Caserola De Dovleac De Iarnă

Caserola De Dovleac De Iarnă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați caserola de dovlecei de iarnă. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 201 calorii. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână coniac, ulei de măsline, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este perfect pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Caserola De Dovleac De Iarnă, Caserola De Dovleac De Iarnă, și Caserolă de dovlecei de iarnă la cuptor și mere cu Topping crocant.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Aranjați bucățile de dovlecei într-un singur strat pe o tigaie cu jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Stropiți cu ulei, amestecând pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Coaceți la 400 timp de 1 oră și 20 de minute sau până când dovlecelul este fraged și începe să se rumenească, amestecând la fiecare 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Transferați dovleacul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Adăugați suc, zahăr, coniac, 1 lingură de unt, scorțișoară și sare. Se amestecă amestecul cu un masher de cartofi până se combină și este destul de neted. Se amestecă coacăzele. Răzuiți amestecul de dovlecei într-un vas de copt pătrat de 8 inci acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Hârtie De OrezHârtie De Orez
CoacăzeCoacăze
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
7
Combinați făinurile într-un castron mic; tăiați în 2 linguri de unt răcit cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu masa grosieră. Se amestecă nucile pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Presărați amestecul de pecan uniform peste amestecul de dovlecei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
9
Coaceți la 400 timp de 30 de minute sau până când se încălzește bine și toppingul începe să se rumenească.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista