Caserola De Cârnați Pentru Micul Dejun

Caserola De Cârnați Pentru Micul Dejun
Micul dejun cârnați caserola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 322 calorii, 23g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați cârnați de curcan, muștar dijon, pâine cu aluat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza înlocuitorul de ou, puteți urma acest fel principal cu Tort De Afine ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Caserola De Cârnați Pentru Micul Dejun, Caserola De Mic Dejun Cu Cârnați, și Caserola De Cârnați Pentru Micul Dejun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați cârnați în tigaie; gătiți 5 minute sau până se rumenesc, amestecând bine pentru a se sfărâma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Aranjați pâinea într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit. Se acoperă uniform cu cârnați de curcan fierți și brânză cheddar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, OpționalCrenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
4 Roșii Roma, Fără Semințe și Tăiate Cubulețe Mici4 Roșii Roma, Fără Semințe și Tăiate Cubulețe Mici
Tarhon OpționalTarhon Opțional
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4
Combinați 2 1/2 căni de lapte, înlocuitor de ou și muștar Dijon, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cești De Smântână Redusă în Grăsimi, împărțiteCești De Smântână Redusă în Grăsimi, împărțite
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Se toarnă peste amestecul de pâine în vas. Acoperiți și refrigerați 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
6
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
7
Descoperă caserola.
8
Combinați restul de 1/2 cană de lapte și smântână de supă de ciuperci, amestecând cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Supă De CiuperciCremă De Supă De Ciuperci
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
9
Se toarnă peste amestecul de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
10
Coaceți la 350 timp de 1 oră și 5 minute sau până când se fixează și se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
11
Lăsați să stea 15 minute înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista