Caserola de Crab și Brie cu topping de Crumb de ciuperci sălbatice

Caserola de Crab și Brie cu Topping de Crumb de ciuperci sălbatice este un pescatarian felul principal. O porție conține 474 calorii, 26g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $ 3.56 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de carne de crab, unt, stoc de fructe de mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Caserola de morcovi cu topping de Crumb, Caserola de cartofi dulci cu topping de miez de Pecan, și Cupcakes Cu Caserole De Cartofi Dulci Cu Topping De Firimituri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Adăugați tăiței de ou în oală și gătiți până când sunt doar fragede, dar nu prea moi.
Se scurge și se lasă deoparte.
Într-o tigaie mare, adâncă, cu laturile înalte, topiți untul la foc mediu.
Adăugați șalotele în unt și sotați-le până la translucid, aproximativ 4 până la 5 minute.
Adăugați usturoiul și oregano și gătiți timp de 2 minute.
Se toarnă vinul alb, se amestecă și se lasă amestecul să se fierbe. Gatiti pana cand vinul este redus la jumatate.
Adăugați stocul de fructe de mare.
Tăiați brie în bucăți de mărimea mușcăturii și adăugați-o în tigaie. Se amestecă până se topește brie.
Scoateți tigaia de pe foc.
Se amestecă tăiței de ou, apoi se amestecă ușor crabul. Pune deoparte. Acoperiți și păstrați cald.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-o mașină de tocat condimente sau robot de bucătărie, măcinați ciupercile shiitake până la măcinarea grosieră.
Așezați ciupercile într-un bol și combinați-le cu pesmetul panko. Se topește untul și se toarnă în amestecul de pesmet-ciuperci. Se amestecă pentru a acoperi firimiturile cu unt.
Turnați tăiței de crab într-o farfurie rezistentă la cuptor de 9 x 13 inci și presărați firimiturile de pâine deasupra.
Coaceți caserola la cuptor până când firimiturile se rumenesc, aproximativ 5 până la 7 minute.
Serviți caserola fierbinte.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Shellfish. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Trentadue la Storia Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.