Caserola De Conopidă Cu Broccoli
Caserola de conopidă Broccoli ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 672 calorii, 17g de proteine, și 42G de grăsime. Această rețetă servește 6. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, unt, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Caserola de conopidă și Broccoli, Caserola de Broccoli și conopidă, și Caserola De Conopidă Cu Broccoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Puneți broccoli și conopida în cratițe separate și turnați suficientă apă în Cratițe pentru a acoperi complet legumele; aduceți fiecare la fierbere și gătiți până se înmoaie, 3 până la 4 minute.
Scurgeți fiecare și amestecați într-un vas de copt de 11x7 inci.
Bateți ouăle într-un castron până când sunt cremoase.
Se amestecă maioneza, ceapa și 1/2 cană de brânză Cheddar în ouă; se toarnă peste legume.
Se toarnă unt topit peste amestecul de broccoli și se acoperă cu restul de brânză Cheddar.
Presărați crutoane pe întregul vas.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc și clocotesc, aproximativ 40 de minute.