Caserola de Cod, cartofi și fenicul

Caserola de Cod, cartofi și fenicul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 342 calorii, 31g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $3.0 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână sare, căței de usturoi, pătrunjel proaspăt cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este super. Încercați Caserolă cu rădăcină de țelină, cartofi și fenicul cu Cod încrustat cu nuci, Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, și Foaie Tigaie Chili Lime Cod pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Tăiați bulbii de fenicul transversal în felii groase de 1/16 inci cu slicer. Cojiți cartofii și tăiați transversal în felii groase de 1/16 inci cu slicer.
Transferați feniculul și cartofii în vasul de copt și aruncați cu usturoi, sare, piper și 4 linguri de ulei.
Întindeți legumele uniform în vas și coaceți, acoperite cu folie, în mijlocul cuptorului până când sunt fragede, 25 până la 30 de minute.
Condimentați peștele cu sare și piper și aranjați deasupra legumelor.
Stropiți cu restul de 2 linguri de ulei și coaceți, neacoperit, până când peștele este doar gătit, 12 până la 15 minute.
* Disponibil pe piețele asiatice, multe magazine de vase și Uwajimaya (800-889-1928).
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Cod în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.