Caserola de ciuperci și Marsala cu crustă de mămăligă

Caserola de ciuperci și Marsala cu crustă de mămăligă
Caserola de ciuperci și Marsala cu crustă de Polenta este o fără gluten felul principal. O porție conține 696 calorii, 32g de proteine, și 45g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,76 USD pe porție. Un amestec de unt, pătrunjel cu frunze plate, capace de ciuperci portobello și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Caserolă de roșii și carne de vită cu crustă de mămăligă, Pizzan de ciuperci și ardei roșu prăjit pe o crustă de polenta fără gluten, și Ravioli Marsala de pui Buitoni cu sos de cremă Marsala de ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Acoperiți ciupercile uscate cu aproximativ 2 căni de apă într-un vas mic. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe pentru a le reconstitui. Între timp, încălziți EVOO într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci UscateCiuperci Uscate
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Adăugați portobello și ciuperci proaspete amestecate și gătiți până la întuneric și fraged, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Penne Cutie De 1 KgPaste Penne Cutie De 1 Kg
3
Adăugați usturoiul, rozmarinul, cimbrul, morcovii și ceapa și condimentați cu sare și piper. Gatiti, amestecand, 7 pana la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
Adăugați pasta de roșii și amestecați 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
5
Adăugați Marsala și deglazați tigaia, răzuind bucățile rumenite de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați ciupercile uscate înmuiate și cea mai mare parte a bulionului de gătit, lăsând în urmă ultimele câteva linguri, pe măsură ce se poate așeza acolo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci UscateCiuperci Uscate
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
7
Transferați tocanul într-o farfurie de 10 până la 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
8
Încălziți laptele și 1 1/2 căni de apă la foc mic într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
9
Bateți polenta și gătiți, amestecând, până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
10
Se ia de pe foc în timp ce mămăliga este încă turnabilă și se amestecă untul, parmezanul și sarea și piperul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
11
Se toarnă polenta peste ciupercile din vasul cu caserole. Se acoperă cu brânza afumată și se presară cu pătrunjel. Acoperiți caserola cu folie și coaceți timp de 20 de minute. Descoperiți și coaceți până la aur și bule deasupra, încă 15 până la 20 de minute. Nota bucătarului: dacă nu serviți caserola imediat, asamblați-o, dar nu coaceți. Se răcește, apoi se păstrează la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză AfumatăBrânză Afumată
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți SotațiCreveți Sotați
12
Coaceți conform instrucțiunilor înainte de servire.;
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate29
Revista