Caserola de ciuperci și Marsala cu crustă de mămăligă
Caserola de ciuperci și Marsala cu crustă de Polenta este o fără gluten felul principal. O porție conține 696 calorii, 32g de proteine, și 45g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,76 USD pe porție. Un amestec de unt, pătrunjel cu frunze plate, capace de ciuperci portobello și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Caserolă de roșii și carne de vită cu crustă de mămăligă, Pizzan de ciuperci și ardei roșu prăjit pe o crustă de polenta fără gluten, și Ravioli Marsala de pui Buitoni cu sos de cremă Marsala de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Acoperiți ciupercile uscate cu aproximativ 2 căni de apă într-un vas mic. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe pentru a le reconstitui. Între timp, încălziți EVOO într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Uscate
1 Cană De Orz Alb Perlat
Yukon
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Adăugați portobello și ciuperci proaspete amestecate și gătiți până la întuneric și fraged, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Penne Cutie De 1 Kg
3
Adăugați usturoiul, rozmarinul, cimbrul, morcovii și ceapa și condimentați cu sare și piper. Gatiti, amestecand, 7 pana la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Grăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
Adăugați pasta de roșii și amestecați 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
5
Adăugați Marsala și deglazați tigaia, răzuind bucățile rumenite de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Smântână Grasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Grasă, Rece
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați ciupercile uscate înmuiate și cea mai mare parte a bulionului de gătit, lăsând în urmă ultimele câteva linguri, pe măsură ce se poate așeza acolo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Uscate
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
7
Transferați tocanul într-o farfurie de 10 până la 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
8
Încălziți laptele și 1 1/2 căni de apă la foc mic într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
9
Bateți polenta și gătiți, amestecând, până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
10
Se ia de pe foc în timp ce mămăliga este încă turnabilă și se amestecă untul, parmezanul și sarea și piperul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
11
Se toarnă polenta peste ciupercile din vasul cu caserole. Se acoperă cu brânza afumată și se presară cu pătrunjel. Acoperiți caserola cu folie și coaceți timp de 20 de minute. Descoperiți și coaceți până la aur și bule deasupra, încă 15 până la 20 de minute. Nota bucătarului: dacă nu serviți caserola imediat, asamblați-o, dar nu coaceți. Se răcește, apoi se păstrează la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Afumată
1 Cană De șalote, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
Zahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
12
Coaceți conform instrucțiunilor înainte de servire.;