Caserola de cartofi și Broccoli Rabe
Caserola de cartofi și Broccoli Rabe este o fără gluten și vegan felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 209 calorii, 15g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână usturoi, sare și piper, drojdie nutritivă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma amidonul din cartofi, puteți urma acest fel principal cu Brownies fără alergeni ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este super. Încercați Caserola cu fasole albă și roșii cu Broccoli rabe, Broccoli Rabe, Pizza Cu Cartofi Și Rozmarin, și Pizza Pepperoni, cartofi și Broccoli rabe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați cartofii în sferturi (cuburi de 1/2 inch dacă sunt mari).
Așezați-le pe o foaie de copt tapetată cu un covor de silicon sau hârtie pergament. Prăjiți 15-20 de minute, amestecând o dată, până când sunt ușor fragede și încep să se rumenească.
Se scoate din cuptor și se transferă în caserolă. Condimentează ușor cu sare și piper.
Se presară cu ardeiul roșu prăjit. În timp ce cartofii se coc, pregătiți broccoli rabe. Aduceți o oală mare cu apă la fiert și pregătiți un castron mare cu apă și gheață.
Tăiați și aruncați tulpinile groase ale broccoli rabe. Tăiați frunzele și tulpinile mai mici în bucăți de 2 inci.
Adăugați aproximativ o lingură de sare în apa clocotită și adăugați broccoli rabe. Reveniți la fierbere și gătiți până când rabe este fraged, aproximativ 5 minute.
Se scurge bine și se scufundă în apa cu gheață pregătită. Păstrați-l în apa cu gheață până când cartofii sunt în caserolă. Apoi, scurgeți apa și uscați verdeața cât de bine puteți (învârtirea lor într-un filator de salată ajută).
Puneți-le deasupra cartofilor și presărați sare și piper, dacă doriți.
Puneți tofu și ingredientele rămase într-un blender și faceți piure până se omogenizează.
Se toarnă peste broccoli rabe. Folosiți o lingură pentru a deschide ușor găurile prin verdeață, astfel încât amestecul de tofu să pătrundă în ea. Smooth partea de sus, astfel încât stratul tofu este chiar și acoperă toate rabe.
Coaceți timp de 40-50 de minute sau până când lichidul s-a îngroșat. (Vasele de copt puțin adânci vor dura mai puțin timp decât cele adânci.)
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 10 minute înainte de feliere și servire.