Caserola de cartofi piure este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 216 calorii. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o farfurie foarte accesibilă pentru Ziua Recunostintei. Dacă aveți brânză Cheddar ascuțită, sare, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 42%. Rețete similare sunt Caserola De Cartofi Piure, Caserola De Cartofi Cu Piure "Totul" , și Caserola De Cartofi Piure.
Instrucțiuni
1
Pregătiți cartofii conform pachetului, adăugând 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Se amestecă ouăle, crema de brânză și ceapa; pliați în pimiento.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Pimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu Prăjit
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Sare, Pentru Marginile Paharului
2
Așezați într - o tigaie ușor unsă de 11 x 7 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Coaceți, acoperit, la 350 timp de 30 de minute. Descoperiți și presărați cu brânză.