Caserola de cartofi dulci a bucătarului John

Caserola de cartofi dulci a bucătarului John
Caserola de cartofi dulci a bucătarului de rețetă John ar putea satisface pofta americană în aproximativ 1 oră. Această garnitură are 1245 calorii, 21g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 4,57 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, ienibahar măcinat, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, care este solid. Rețete similare includ Chef John 's Shepherd' s Pie, Lasagna bucătarului John, și Chiftele de Ricotta ale bucătarului John.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 2 1/2 litru cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Puneți cuburi de cartofi dulci într-o oală mare, acoperiți cu apă și adăugați un vârf mare de sare. Aduceți la fierbere și gătiți până când un cuțit este ușor introdus într-un cub de cartofi dulci, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se scurge bine. Întoarceți-vă în oală și zdrobiți 2 linguri de unt în cartofi dulci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Bateți ouăle, siropul de arțar, zara, laptele, extractul de vanilie, ardeiul cayenne, ienibaharul și 1/2 linguriță de sare împreună într-un castron mare până se omogenizează. Pasați treptat cartofii dulci în amestec de ouă, începând cu 2 linguri de amestec de cartofi dulci, până când toți cartofii dulci sunt încorporați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Ardei IuteArdei Iute
Cartofi DulciCartofi Dulci
Sirop De ArțarSirop De Arțar
Lapte BătutLapte Bătut
IenibaharIenibahar
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Transferați cartofii dulci în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Se amestecă fisticul, zahărul brun, făina și 1/4 cană de unt topit până se amestecă complet. Crumble topping uniform peste partea de sus de cartofi dulci. Folosiți spatele unei furculițe pentru a apăsa ușor amestecul de fistic pe cartofii dulci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
Zahăr BrunZahăr Brun
Nuci De FisticNuci De Fistic
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când toppingul este rumenit și caserola este setată, 25 până la 30 de minute. Dacă doriți, puneți-l sub broilerul cuptorului timp de 5 minute pentru a da topping-ului o culoare puțin mai maro.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
8
Lăsați să se răcească ușor înainte de servire, aproximativ 10 minute.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții2
Scor De Sănătate66
Revista