Caserola De Cartofi Dulci
Caserola de cartofi dulci este o fără gluten garnitură. Această rețetă servește 8. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 443 calorii. Această rețetă de la Chow are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați cartofi dulci granat, unt, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Piei de cartofi dulci coapte de două ori cu Pecan Streusel (caserolă individuală de cartofi dulci akan), Caserola De Cartofi Dulci, și Caserola De Cartofi Dulci.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul pentru a fierbe și aranjați un suport în treimea inferioară.Topiți untul într-o oală mare sau cuptor olandez cu un capac etanș la foc mediu-mare până la spumare.
Adăugați zahărul brun, apa, sarea și ghimbirul măcinat (dacă utilizați ghimbir confiat sau cristalizat, acesta va fi adăugat mai târziu). Gatiti, amestecand ocazional, pana cand amestecul ajunge la fierbere.
Adăugați cartofii dulci, amestecați pentru a combina și reveniți la fierbere. Reduceți focul la mediu scăzut, acoperiți și fierbeți, amestecând la fiecare câteva minute, până când cartofii dulci sunt fragede cu cuțitul și încep să se destrame la margini, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Adăugați ghimbirul confiat sau cristalizat, dacă utilizați, și amestecați până se combină uniform.
Transferați cartofii dulci și orice lichid într-un vas de copt de 13 pe 9 inci și întindeți-l într-un strat uniform.
Presărați marshmallows uniform peste cartofii dulci. Se fierbe până când marshmallows sunt umflate și maro auriu, aproximativ 1 până la 1 1/2 minute.
Așezați vasul pe o grătar și lăsați să se răcească timp de 10 minute înainte de servire.