Nevoie de o garnitură fără gluten? Caserola de cartofi cu smântână și ceapă ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 151 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 62 de cenți pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă de la Betty Crocker are 12 fani. Mergeți la magazin și ridicați unt, ceapă prăjită, topper de cartofi cremă de arpagic și ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cousin Camp Out (: Smântână Și Pachete De Cartofi De Ceapă), Smântână și ceapă, și Smântână și ceapă cu feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În aragazul lent de 3 1/2 până la 4 litri, amestecați cartofii uscați și untul până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Uscați
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
2
Adăugați topper de cartofi, supă, brânză și apă; se amestecă pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Cartofi
Apă
Supă
3
Capac; gatiti la foc mic setarea 5-6 ore.
4
Presărați ceapa prăjită franceză peste cartofi înainte de servire.