Caserola de carne de vită și porumb acoperită cu biscuiți

Caserola de carne de vită și porumb acoperită cu biscuiți
Caserola de carne de vită și porumb acoperită cu biscuiți ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $1.42 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 243 calorii. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Dacă aveți la îndemână porumb, conserve de roșii, carne de vită măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, care este solid. Rețete similare includ Caserola de carne de vită și porumb acoperită cu biscuiți, Caserola De Vită Cu Biscuiți, și Caserola De Roșii Acoperită Cu Biscuiți.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 204°.într-un castron mare, amestecați amestecul Bisquick, laptele și măslinele până se formează aluatul moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană Ghirardelli® 60% Cacao Chipsuri De Ciocolată Dulce-amăruie1 1/2 Cană Ghirardelli® 60% Cacao Chipsuri De Ciocolată Dulce-amăruie
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
În tigaie de 12 inci, gătiți carnea de vită, ceapa și usturoiul la foc mediu 8 până la 10 minute, amestecând ocazional, până când carnea de vită este gătită bine; scurgere. Se amestecă roșiile, porumbul și pudra de chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se încălzește până la fierbere.
4
Se toarnă într-un vas de copt din sticlă de 11x7 inci (2 litri). Aruncați aluatul de biscuiți cu linguri peste amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
5
Coaceți 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
6
Presărați brânză peste biscuiți; coaceți cu 5 până la 10 minute mai mult sau până când biscuiții se rumenesc ușor și brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Revista