Caserola de carne de vită și porumb acoperită cu biscuiți
Caserola de carne de vită și porumb acoperită cu biscuiți ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $1.42 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 243 calorii. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Dacă aveți la îndemână porumb, conserve de roșii, carne de vită măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, care este solid. Rețete similare includ Caserola de carne de vită și porumb acoperită cu biscuiți, Caserola De Vită Cu Biscuiți, și Caserola De Roșii Acoperită Cu Biscuiți.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.într-un castron mare, amestecați amestecul Bisquick, laptele și măslinele până se formează aluatul moale.
În tigaie de 12 inci, gătiți carnea de vită, ceapa și usturoiul la foc mediu 8 până la 10 minute, amestecând ocazional, până când carnea de vită este gătită bine; scurgere. Se amestecă roșiile, porumbul și pudra de chili.
Se încălzește până la fierbere.
Se toarnă într-un vas de copt din sticlă de 11x7 inci (2 litri). Aruncați aluatul de biscuiți cu linguri peste amestec.
Presărați brânză peste biscuiți; coaceți cu 5 până la 10 minute mai mult sau până când biscuiții se rumenesc ușor și brânza se topește.