Caserola de carne de vită și legume

Caserola de carne de vită și legume
Carnea de vită și caserola de legume necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 521 calorii, 19g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,25 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână zahăr, unt, cremă de tartru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. 16 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Acesta funcționează bine ca un curs principal prietenos buget pentru Toamna. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 56%. Încercați Caserola De Carne De Vită Din Legume, Carne de vită și legume Caserola, și Penne, carne de vită și legume Caserola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Într-o tigaie mare la foc mediu, rumeniți carnea de vită măcinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scurgeți carnea de vită și amestecați dovlecelul, ceapa, usturoiul și maghiranul. Gatiti si amestecati pana cand legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MaghiranMaghiran
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
4
Se amestecă salsa, supa de roșii și porumbul. Se condimentează cu 1 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De RoșiiSupă De Roșii
Dientes De AjoDientes De Ajo
PorumbPorumb
SareSare
5
Transferați în vasul de copt pregătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Într-un castron mediu, amestecați făina, praful de copt, zahărul, crema de tartru, 1/2 linguriță de sare și praful de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Tăiați untul până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Se amestecă brânza Cheddar, smântâna și laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză CheddarBrânză Cheddar
SmântânăSmântână
UntUnt
LapteLapte
8
Se întinde peste amestecul de vită în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
9
Coaceți acoperit în cuptorul preîncălzit 25 de minute sau până când toppingul este maro auriu și o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Revista